Garanti / om oss

Service og trygghet

Vi tilbyr 5 års garanti på våre produkter.
Vi nøyer oss ikke bare med å ha lave priser.
Vi vil også at våre kunder skal kjenne at de handler fra et firma med gode garantivilkår,
personlig service samt raske og sikre leveranser.

Reklamasjon av vare

Mangel ved varen - kjøperens rettigheter og reklamasjonsfrist

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år.

Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 6 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, velge mellom retting og omlevering, kreve prisavslag, kreve avtalen hevet og/eller kreve erstatning  fra selgeren.

Om Italia fiori møbler as

Italia Fiori Møbler AS er en møbelbutikk i Oslo for deg som vil ha noe helt unikt. 
Vår forretningsidé er å tilby produkter til markedets absolutt beste priser uten å gi avkall på kvaliteten. 
Vi står dessuten for personlig service som innebærer at du slipper å bli koblet til forskjellige personer eller måtte sitte i kø til kundeassistanse.

Har du en visjon om å innrede hjemmet? Vi gjør det mulig å realisere det! IFM er din pålitelige leverandør av interiør med rimelig utvalg av møbler innendørs. 
Hos oss finner du fremfor alt kvalitetsmøbler til ditt hjem. Velkommen!

Møbler til hele hjemmet
Innred hjemmet med våre rimelige møbler. Vårt utvalg av møbler til innendørs bruk og interessant interiør gir deg muligheten til å lage et funksjonelt og et designet hjem. 
Her vil du garantert finne møbler som passer deg, tilbehør og dekorasjoner til hjemmet ditt!

Hva er grunnen til nettbutikk?
Vi ønsket å åpne en nettbutikk fordi vi er glade i vakre møbler, som er først og fremst av høy kvalitet og passer hvor som helst de blir plassert. 
Spiller ingen rolle om det er i en privat leilighet eller i et hus. 
Våre møbler tiltrekker oppmerksomhet til sitt unike design, samtidig som de er komfortable og holdbare i mange år fremover…

Møbler er vår store kjærlighet, derfor følger vi alltid de nyeste trendene. Vi tilbyr et bredt utvalg av alt innen møbler. 
Du finner oss også på FacebookInstagramog i en av våre showroom

Alltid gode priser.
Alt av vårt sortiment er importert direkte, uten noen mellomledd. 
Dette betyr at du alltid får den laveste prisen når du bestemmer deg for å kjøpe møbler, interiør eller andre produkter fra oss. 
Er varen på lager kan vi normalt sende bestillingen innen 1 – 2 uker! Vi kan levere til alle kunder uansett hvor du bor i landet og til den markedens laveste transport prisen.